Freddie

Freddie

Ras: Russ
Född: 1997
Härstamning:
  Skogsmyrens Invit - Bonnie
Kön: Valack
Ägare: Mathilda Örneborg

Backa ett steg

Skribent: Amanda Lindskog 7/11 2004:
Goddagens, här är tokiga jag. Jag är ett busigt litet russ som bär namnet Freddie. Jag har funnits här i stallet i dryga året, när jag kom kunde jag bara bocka och kuta förbi hindrerna, men smart som jag är, så lär jag mig fort. Nu är jag en flitig ponny som både hoppar högt o trasslar med benen i dressyr på en L:B nivå. appropå tokigheter, så fick Amanda för sig att släpa med mig till Anne Persson på fälttävlans läger mitt i sommaren, vilket var fruktanmsvärt roligt, och lärorikt för både mig och Amanda. Strax där på var man ju tvungen att göra en debut på tävling, dressyren gick ganska bra, och med ett ner i banhoppningen så var det dags för terrängen. Vädret var dåligt, och banan upptrampad, men tro det eller ej, vi tog oss runt, och det resulterade på en andra plats. Det var faktiskt bara jag och vinnaren som var modiga nog o kämpa hela vägen runt och in i mål.
För en vecka sedan försökte Amanda sig på ett Klubbmästerskap i hoppningenmed mig, visserligen vann jag första klassen men sen.. Haha, då lurade jag henne allt, och smet ut från banan. Igår däremot då var jag allt bra duktig! Amanda gav sig inte, Klubbmästerskap i dressyr, tråkigt men sant, jag var Bäst, vi vann faktiskt båda klasserna, och slutade som Klubbmästare, hoppas hon e nöjd nu. Annars är jag en Super ponny, liten men tuff, go o glad, kanske lite kaxig ibland, men jag älskar livet.. Vi ses i stallet.

Här nedan kommer en text, som Linn Kellgren skrev 2006-04-21
Jag har varit skötare på denna underbara ponny i ett år nu. Freddie är en glad pigg liten ponny som är favorit hos många ridskolelever. Han är duktigt på både dressyr och hoppning. Med Amanda Linskog han även startat fältävlan med framgång. Jag själv rider lite clearounder ibland och oftast går det jätte bra! Freddie tycker om att komma ut i skogen och busa, fast de bästa hon vet är nog att gå i hagen och äta gräs om somrarna.
//Linn Kellgren